Nabízel dceru na internetu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nabízel dceru na internetu

 (Aha!: Alexandr Malachovský)

PRAHA – Martin Fořt (23) si užíval s nezletilou dcerou své o dvanáct let starší milenky. Dívku nabízel i sexuchtivým zájemcům na internetu a za její erotické služby inkasoval peníze.


Včera za své skutky dostal jen podmínku!

Během hlavního líčení musel soud rozmotat spleť milostných vztahů, v nichž věk aktérů nehrál pro zúčastněné vážnou roli. Mladík jakoukoliv vinu popírá. To, že do sexu zasvětil školačku, mu zřejmě nepřišlo trestuhodné. Jak se ukázalo, on sám s matkou poškozené začal udržovat milostný poměr, když mu bylo necelých šestnáct let.
Soud mu vyměřil trest také za to, že dívku nabízel na internetu zájemcům o placený sex. Ten pak mužům s ní také zprostředkoval. Když jim dívka nechtěla být po vůli, prý ji bil. Za její erotické služby od klientů údajně inkasoval peníze. Mladík obžalobu odmítá s tím, že dívka se na sexuálním přivýdělku domluvila s matkou, která se sama občas živila prostitucí. Přiznal, že on sám pohlavní styk s dívkou měl, ale až po jejích patnáctých narozeninách. S ženou, která má ještě další dceru s Ukrajincem, začal společně žít, sotva opustil základní školu. Stěhovali se po podnájmech, v bytech s nimi přitom bydleli i další Ukrajinci. Jeden z nich je otcem třetího, dvouletého děcka, a momentálně je ve vazbě kvůli obvinění z vraždy. S ním i s obžalovaným žena doma souložila.
Státní zástupce i obhájce se vzdali odvolání, a tak rozsudek nabyl právní moci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.