Bývalý premiér Stanislav Gross: Tohle si staví! Za 25 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bývalý premiér Stanislav Gross: Tohle si staví! Za 25 milionů!

Stanislav a Šárka Grossovi
Stanislav a Šárka Grossovi (Aha! – Martin Přibyl, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Expremiér Stanislav Gross (39) s manželkou Šárkou (38) už brzy začnou stavět luxusní vilu! V pražském Slivenci nechali před časem zbourat starý dům, který i s pozemkem loni koupili za asi 14 milionů korun. Nyní by si na pozemku měli postavit obrovskou vilu o ploše 400 metrů čtverečních.


Vila bude velmi atypická se třemi podlažími. Cenu takové vily odhadují oslovení architekti na 20 až 25 milionů korun. Pokud si Grossovi navíc sídlo luxusně vybaví, může být jeho cena celkem i 30 a víc milionů korun.

Kliknutím zvětšeteGross ale na peníze hledět nemusí. Za podivných okolností pohádkově zbohatl – od kamaráda koupil za 21 milionů korun akcie firmy Moravia Energo, které obratem prodal za 100 milionů korun.

Manželům Grossovým se tak splní jejich dlouholetý sen v podobě bydlení na vesnici. Slivenec na okraji Prahy je pro ně skutečně ideální lokalitou. Kliknutím zvětšete„Máme tam pár známých, Slivenec máme moc rádi. Ale asi to ještě potrvá, než tam budeme bydlet,“ povzdechla si před nedávnem našemu deníku paní Šárka.

Věci pak ale nabraly rychlý spád. Pokud vše půjde hladce, tak by Grossovi mohli už napřesrok bydlet v novém. A už nyní je také jisté, že stavba domu je pro ně další dobrou investicí. Cena domů i pozemků bude totiž v této lokalitě stoupat díky plánované dostavbě jižního obchvatu. K bytu na Barrandově a na Floridě tak přibude konečně pořádné rodinné sídlo, důstojné advokáta Grosse.

Kliknutím zvětšeteCo ještě vlastní Grossovi

Byt na Barrandově (7 milionů Kč)
Byt 4+1 v luxusní novostavbě v Praze na Barrandově, jehož koupě zavinila Grossův pád. Jeho cena je asi 7 milionů korun. Grossovi mají na terase krytý bazén, byt je superstřežený, hlídá ho několik kamer.

Kliknutím zvětšeteByt na Floridě (13 milionů Kč)
Nedávno koupili Grossovi luxusní byt v rezidenčním komplexu na Floridě za 13 milionů korun. Je napsaný na Šárku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.