Brit (46) obětí brutálního domácího násilí, týrala ho přítelkyně (34) - Vymlátila mu zuby lahví od ginu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brit (46) obětí brutálního domácího násilí, týrala ho přítelkyně (34) - Vymlátila mu zuby lahví od ginu

Fotografie
Fotografie (internal)

LONDÝN – Celý dlouhý rok byl Brit Ian McNicholl (46) trýzněn svou přítelkyní Michelle Williamson (34). Pravidelně ho pálila žehličkou, lila mu vařicí vodu do oblasti genitálií, hasila cigarety o jeho nos i hruď, rozbíjela mu lahve o hlavu. Pěsti a brutální mlácení byly na denním pořádku.

Pálila ho žehličkou!
A vařicí vodou!
Švihala ho hadicí!
Všechno kvůli sexu!

..

Přestože je Ian o hlavu vyšší než jeho násilnická přítelkyně, nevzmohl se na jakoukoli obranu. A důvod? „Musel bych ji zabít, jinak by toho nenechala,“ vysvětlil týraný muž svůj postoj. „Styděl jsem se kdekoli to přiznat. Měl jsem strach, že mi nikdo neuvěří.“

Všechny útoky prý začínaly ženiným sexuálním chtíčem. Když ji muž odmítl nebo nedokázal uspokojit, chrstla mu do klína konvici vařicí vody. Jednou mu vymlátila zuby lahví od ginu, šampaňské mu pro změnu rozbila o koleno. Když nebylo po ruce sklo, sešvihala ho hadicí od vysavače. Sáhla i po ševcovském kladívku. O rameno svého partnera ho Michelle v záchvatu zuřivosti rozmlátila na kusy... Došlo i na rozžhavenou žehličku či zapálené cigarety.

„Ona byla na zranění, která mi způsobila, dokonce hrdá. Vždy když mě zmlátila, poslala mě pro cigarety nebo na nákup. Aby mě všichni viděli.“

Policii vyburcovali sousedi poté, co Michelle Iana zmlátila železnou tyčí. „Křičela, že mě zabije. Věřil jsem, že se to stane. Nebo jsem spíš doufal, chtěl jsem, aby už byl konec. Bolestí jsem nemohl vstát ze země,“ popisuje Ian poslední ze série brutálních zážitků.

Trýznitelka byla odsouzena k 18 letům vězení za vážné ublížení na zdraví. Ian se stále zotavuje ze zranění, která mu sadistka způsobila. Podle lékařů bude potřebovat četné operace a plastiku obličeje.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.