Paroubek chce herečku do parlamentu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paroubek chce herečku do parlamentu

Kateřina Brožová a Jiří Paroubek
Kateřina Brožová a Jiří Paroubek (ČTK – René Volfík, jirkazz.gzk.cz)

PRAHA – Populární herečka Kateřina Brožová (41) si už možná brzy zahraje novou roli. »Režisér« Jiří Paroubek (ČSSD) by ji totiž rád obsadil do nového seriálu Předčasné parlamentní volby.

Výzva Aha!
Brožová na billboardy!

Brožová by tak po dobu čtyř let měla hrát roli loajální poslankyně. Nesmysl? Ne, je to skutečně tak, sociální demokracie nabídla herečce známé například z televizního seriálu Pojišťovna štěstí místo na kandidátce do říjnových předčasných voleb!

„Mile mne to překvapilo. Netajím se tím, že s ČSSD sympatizuji a že tuto stranu podporuji,“ řekla Právu Brožová s tím, že kandidaturu zvažuje. S nápadem nasadit Brožovou na kandidátce Ústeckého kraje přišel Paroubek. „Kateřina s námi dlouhodobě spolupracuje. Má podobné názory, jako jsou názory ČSSD. Určitět by chtěla pracovat pro českou kulturu,“ uvedl k momžnému politickému uplatnění Brožové. Severočeští poslanci ale toto nadšení nesdílejí. Prý se bojí, že by se kvůli Brožové do Sněmovny nemuseli dostat. Přitom i životní styl Brožové je na hony vzdálen levicovým ideálům. Žije v luxusní vile v Jevanech, do práce jezdí mercedesem a zdanění bohatých, které socialisté navrhují, by se citelně dotklo i jí.

Po hokejistovi Jiřím Šlégrovi by se tak herečka Brožová stala druhou slavnou tváří, na kterou by ČSSD ráda ulovila voliče. Případné zvolení Šlégra a Brožové by bylo velkým vítězstvím Paroubka. A oba političtí elévové s náklonností k šéfovi strany by asi jen poslušně panáčkovali, jak by strana pískala. A ani v nejmenším by tak nehrozilo přeběhlictví podobného ražení jako u poslanců Melčáka nebo Wolfa.

Kliknutím zvětšeteBillboard 1
S Kateřinou to myslím upřímně.
Stejně tak upřímně se jí Jiří Paroubek díval do výstřihu během letošního sjezdu ČSSD.

Kliknutím zvětšeteBillboard 2
Rodina je základ státu, každé dítě nemusí mít tátu.
Rozvedená Brožová už delší dobu hledá partnera, který by vydržel po jejím boku. Dceru Kačenku tak vychovává společně s chůvou.

Kliknutím zvětšeteBillboard 3
Ráda se svlíkám jen před tebou a pro tebe. Nahota má mě nezebe. Volte ČSSD a Kateřinu Brožovou, nemají co skrývat!
Když Katka před lety vydala desku Ráda se svlíkám, natočila v rámci reklamní kampaně i placenou erotickou linku. „Svlíkám se jen před tebou. Nahota má chce do nebe. Vše, co chceš, ti dám,“ vzdychala na ní. Podobné sliby by mohly zapůsobit i na voliče...

Kliknutím zvětšeteBillboard 4
Jsem Brožová Kateřina, být poslancem, to je dřina, nechybí mi odhodlání, politika je mé poslání.
Katka si vždy přála zajímavý job. Před lety ostatně v rozhovoru pro Aha! řekla: „Přeju si dostávat zajímavou práci a na něčem pořád dělat. Myslím si, že stanovit si nějakou metu, že dostanu Oscara, to v našich krajích není ani možné. Zkrátka jít dál a dál.“

29.4.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.