Táto! Nedělej ostudu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Táto! Nedělej ostudu

Misska Barbora Franeková nejprve plakala štěstím, teď kvůli otci brečí hanbou.
Misska Barbora Franeková nejprve plakala štěstím, teď kvůli otci brečí hanbou. (ČTK/Jan Koller, Nový čas, IT)

BRATISLAVA – Chuděra holka, že vůbec vyhrávala... Místo aby čerstvá slovenská miss Barbora Franeková (20) juchala nad životním triumfem, schovává se před světem. Její otec Ján Franek (49), páchnoucí bezdomovec, jí totiž dělá ostudu jako hrom.


Slovenskou miss zplodil slavný boxer, nyní bezdomovec

Býval to slavný boxer. Devítinásobný mistr Československa, bronzový medailista z olympiády v Moskvě 1980. Teď je z něj troska. Propadl automatům, alkoholu a než opustil rodinu, připravil ji o majetek.

Když skončil s boxem, dělal ochranku v kasinu. Párkrát pokusil štěstěnu a vyhrál. „Chodím po té herně a říkám si: já mám nějaký dar, já to vím! Takové hlouposti mě napadaly,“ vzpomínal. Bolestné prohry přišly bleskurychle, klesl na dno. Prohrál a propil auta, dům i olympijskou medaili. Skončil pod mostem. Díky podpoře Slovenského olympijského výboru teď alespoň přežívá na ubytovně.

Kliknutím zvětšetePřesto je teď na Slovensku celebritou! Jeho dcera se před týdnem stala královnou krásy a jemu se přes zákazy podařilo vetřít na slavnostní galavečer. „To jsou moje spermie!“ ječel v hledišti, když Barboře dávali na hlavu korunku. Jakmile jej spatřila, zesinala. „Je to sice můj otec, ale už léta se o mne nezajímá. Opustil nás, vychovávala mne jen máma. Nechci s ním mít nic společného,“ slzela krásná černovláska.

Je jako obtížný hmyz. „Vím, dělám jí hanbu, ale je to prostě silnější než já,“ řekl slovenským novinářům. Za rozhovory a fotky si nechává platit, prý střádá na vlastní sportovní centrum, o kterém sní. Spíš ale eura znovu prožene automaty. „Když mě to chytí, ještě si zahraji,“ přiznal.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.