Postižená zpěvačka Susan Boyle: Nezná lásku, ale milují ji miliony lidí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Postižená zpěvačka Susan Boyle: Nezná lásku, ale milují ji miliony lidí

Susan Boyle
Susan Boyle (ČTK)

LONDÝN – Její famózní zpěv přivrtal k židlím i ty nejpoťouchlejší posměváčky. Skotská vesničanka Susan Boyle (48) patřila donedávna mezi outsidery, mezi ty, na něž si lidé ukazovali prstem. Nikdy nepoznala lásku, dokonce ji nikdy žádný muž nepolíbil.


Po jejím vystoupení v soutěži Britain´s Got Talent, kde fantasticky vystřihla píseň z muzikálu Bídníci, ji najednou všichni vynášejí do nebes.

Vystoupení Susan Boyle, ale i to, co mu předcházelo, dojalo k slzám téměř 40 milionů lidí, kteří je zhlédli na internetovém serveru YouTube. Než otevřela ústa, osazenstvo v sále se chechtalo. Stála před nimi podivná tetka z vesnice oblečená v nemožném modelu. Prý vždy chtěla být zpěvačkou, k smíchu! Ale Susan se nenechala rozhodit. Na posměšky byla žena, která se narodila s lehkou dysfunkcí mozku, zvyklá. »Hlavička Susan« či »Hloupá Susan« – tak na ni ještě donedávna pokřikovaly děti ze vsi. Již po prvních tónech bylo jasné, že jde o fenomenální zpěvačku. Susan je nyní »na roztrhání«. Porotce soutěže Simon Cowell jí zařizuje smlouvu s hudební společností Sony BMG. Na kolena si před ní kleká i Amerika. Susanino vystoupení dojalo i Demi Moore, do svých show ji chtějí moderátoři Oprah Winfrey i Larry King.

„Lidé, kteří ke mně byli zlí, se teď chovají velmi mile,“ shrnuje Susan, která je prý stejná jako dřív. Jednu změnu by ale uvítala. Stále jí chybí chlap. I to se ale může změnit. Zájem o ni projevil kolega ze soutěže Piers Morgan. Snad bude na rande čas...

Kliknutím na obrázek zobrazíte celé video...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.