Skvělý dárek pro šmíráky - Má jedinou vadu: Je nelegální! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skvělý dárek pro šmíráky - Má jedinou vadu: Je nelegální!

Pohled je to sice krásný, ale pozor! Sledovaná osoba z toho nemusí být zrovna nadšená.
Pohled je to sice krásný, ale pozor! Sledovaná osoba z toho nemusí být zrovna nadšená.  (: kaya-optics)

TOKIO – Koho by při pohledu na ladné křivky dívek nenapadlo, jaké by to bylo mít supermanův rentgenový zrak a vidět to, co se skrývá pod oblečením? Japonská firma Kaya optics už to vyřešila. Pomocí speciálního filtru na foťák nebo na kameru totiž můžete spatřit věci, o kterých se vám dosud ani nezdálo.


TOKIO – Koho by při pohledu na ladné křivky dívek nenapadlo, jaké by to bylo mít supermanův rentgenový zrak a vidět to, co se skrývá pod oblečením? Japonská firma Kaya optics už to vyřešila. Kliknutím zvětšetePomocí speciálního filtru na foťák nebo na kameru totiž může- te spatřit věci, o kterých se vám dosud ani nezdálo.

Původně je tato technologie určena na něco úplně jiného, má pomáhat policistům odhalovat nebezpečí v podobě skrytých zbraní nebo výbušnin. Prokouknout jde i neznámé balíčky a jiná potenciálně nebezpečná zavazadla. To všechno je sice hezké, ale pravda je, že možnost podívat se krásné dívce pod tričko ocení mnohem širší veřejnost. Ovšem pozor! Tohle šmírování je samozřejmě nelegální! Také proto mají dívky na obrázcích zakryté oči. O tom, že někdo fotí jejich ňadra, totiž neměly ani tušení.

x x x x

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.