Žena, která v zoo skočila mezi medvědy: Žádná náhoda - Chtěla se zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žena, která v zoo skočila mezi medvědy: Žádná náhoda - Chtěla se zabít!

Huňáč ji začal kousat do rukou a nohou a stahovat ji pod vodu.
Huňáč ji začal kousat do rukou a nohou a stahovat ji pod vodu. (Profimedia.cz, ara)

BERLÍN – Němka Mandy K. (32), která skočila v pátek v berlínské zoo do výběhu k ledním medvědům, se chtěla zabít! Důvod? Přišla o všechno! O práci i milovaného partnera, s nímž má dcerku Wiebke (8). Její dluhy narostly do částek, jaké nedokázala splatit, a hrozilo jí kvůli tomu vězení!


Žena z Köpenicku nyní leží na jednotce intenzivní péče. Život se jí začal sypat jako domeček z karet. Letos v únoru jí dokonce odpojili v bytě elektriku. Žila jen při světle svíček. „Občas ke mně přišla s varnou konvicí, abych jí ohřála vodu,“ říká její sousedka. Její život byl tak tmavý jako její byt. Osudný pátek byla mladá maminka sama doma. Dcerka odjela se svým otcem k prarodičům. Žena hledala odpovědi na osudové otázky. A bohužel nenašla. Vydala se tedy do zoo a skočila z dvoumetrové výšky do výběhu k ledním medvědům… Medvědi byli naštěstí v té době nažraní. Jeden ze čtyř dospělých huňáčů sice po vetřelkyni ihned skočil, chtěl si s ní ale jen hrát. Začal na ni dorážet a kousal ji do rukou a nohou. Žena vyděšeně křičela a zmítala sebou. Ošetřovatelé ihned zahájili záchrannou akci. Šelmám házeli různé předměty, aby odvedli jejich pozornost a mohli pomatenou ženu po lanech vytáhnout z výběhu. Včera přiznali, že kdyby se to nepovedlo, museli by medvědy zastřelit…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.