Šílená matka vzala syna na střelnici… A tam ho popravila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šílená matka vzala syna na střelnici… A tam ho popravila!

Matka zabila svého syna s ledovým klidem.
Matka zabila svého syna s ledovým klidem.  (Profimedia.cz)

FLORIDA – Američan Mitchell (20) stojí ve střílecí kabině a pomalu zaměřuje na cíl. Netuší, že za ním stojí jeho matka s ostře nabitou pistolí. Pak zazní výstřel a kulka se chlapci zavrtá do zátylku. Kácí se k zemi, která se barví do ruda. Matka si poté strčí pistoli do úst a zmáčkne spoušť.

Američan Mitchell (20) stojí ve střílecí kabině a pomalu zaměřuje na cíl. Netuší, že za ním stojí jeho matka s ostře nabitou pistolí. Pak zazní výstřel a kulka se chlapci zavrtá do zátylku. Kácí se k zemi, která se barví do ruda. Matka si poté strčí pistoli do úst a zmáčkne spoušť.

„Musela jsem svého syna poslat do nebe, zatímco já přijdu do pekla,“ napsala Marie Moore (44) v dopise na rozloučenou, v němž se podepsala jako »Padlá královna«. Duševně nemocná žena byla v roce 2002 hospitalizována na psychiatrii, několikrát se neúspěšně pokoušela o sebevraždu. Syna zastřelila na střelnici v Casselberry v americkém státě Florida – podle jejích slov k vraždě muselo dojít na veřejném místě, jen tak bylo možné odčinit »strašné zlo«. Tvrdila totiž, že její syn je antikrist. Jeho zabitím chtěla spasit svět a nastolit na Zemi 1000 let míru.

Moore po sobě zanechala dvě kazety, na nichž dále vysvětluje: „Bůh mi našeptával: Máš zbraň. Dokážeš to. Měla jsem syna poslat do nebe a sebe do pekla.“ Ze záznamu, který zachytily bezpečnostní kamery, je zřetelné, že matka byla krátce před vraždou ledově klidná. Než se rozhodla zabíjet, žertovala s přáteli.

Z tragédie jsou zdrceni Mitchellův otec i přítelkyně zavražděného Ashley Morales. Ta měla být podle všeho další obětí. V srdceryvném dopise na svých internetových stránkách píše: „Mitchelli, lásko, proč si tě musela vzít? Tvoje matka chtěla, abych šla s vámi, ale tys byl proti. Jsi můj zachránce…“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.