Filmový festival - Ve Varech to vřelo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Filmový festival - Ve Varech to vřelo

Jitka Kocurová ukazovala přítomným svůj mlsný jazýček…
Jitka Kocurová ukazovala přítomným svůj mlsný jazýček… (Aha!: Dalibor PUCHTA)

KARLOVY VARY – Prezident karlovarského festivalu Jiří Bartoška (59) vyzval premiéra Jiřího Paroubka (54) na souboj! „S panem Bartoškou jsem podstoupil takový chodecký závod.

Kocurová řádila s bývalým!
Paroubek odmítl tančit!

KARLOVY VARY – Prezident karlovarského festivalu Jiří Bartoška (59) vyzval premiéra Jiřího Paroubka (54) na souboj! „S panem Bartoškou jsem podstoupil takový chodecký závod. Šli jsme zhruba kilometr do kopce pěšky,“ řekl deníku Aha! Paroubek, který na RWE Transgas párty nezvolil cestu lanovkou jako ostatní, ale šel do kopce. Výšlap do kopce ho zmohl natolik, že na následné párty dokonce odmítal tančit! Zato Jitka Kocurová (27) naopak řádila jak pominutá!

Párty moderovali Jiří Mádl a Jitka Kocurová. Ona však měla oči jen pro jednoho sympatického muže. Nebyl to ovšem její současný přítel Aleš Chvalovský, ale její bývalá láska Jan Fulín! A modelce nevadily ani trochu jeho něžné dotyky ani flirtování! Kromě oficiálních večírků v lázeňském městě byla na této párty největší koncentrace celebrit. Dorazila většina těch, kteří měli co dočinění s filmy Jak se krotí krokodýli, Rafťáci a Účastníci zájezdu. Ty totiž plynárenská společnost RWE Transgas sponzorovala. „Na filmech mě neuvidíte, najdete mě jenom v obchodech,“ přiznala Bára Štěpánová to, co v Karlových Varech dělá a nadále dělat chce. „Trošku jsem provětrala svůj účet,“ dodala se smíchem.

Většina herců v čele s Evou Holubovou a Janou Štěpánkovou nepodlehli živé hudbě a na parketu je nebylo vůbec vidět. Večírek pojali spíše jako příjemné poklábosení s kolegy.

Sexbomba Eva Aichmajerová, která měla na sobě odvážné šaty s velkým výstřihem na zádech, se dlouho nezdržela. Při odjezdu ji doprovázel neznámý muž. To, že odjíždí, odůvodnila silnou alergií na pyl.

Ke konci večírku zůstal pařit pouze zpěvák Dan Nekonečný se svými exotickými tanečnicemi a vycpaným krokodýlem. Ten je na každém vystoupení jeho nezbytným doplňkem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.