Vrah s oběťmi popíjel - Ženu (20) pak znásilnil a muže (†32) spálil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vrah s oběťmi popíjel - Ženu (20) pak znásilnil a muže (†32) spálil!

Ilustrační foto
Ilustrační foto

BRNO – Z kamaráda se vyklubal vrah a násilník. Se svými oběťmi muž (39) v neděli večer poseděl a popil v baru v Brně. Pak ale ženu (20) znásilnil a jejího přítele (†32) zavraždil, rozčtvrtil a jeho tělo spálil. To vše v jejich vlastním domově.

Z kamaráda se vyklubal vrah a násilník. Se svými oběťmi muž (39) v neděli večer poseděl a popil v baru v Brně. Pak ale ženu (20) znásilnil a jejího přítele (†32) zavraždil, rozčtvrtil a jeho tělo spálil. To vše v jejich vlastním domově.

Tragickou událost oznámila žena v pondělí po patnácté hodině z baru, kam se po dramatické noci vrátila. „Celou událost nahlásil chvíli před čtvrt na čtyři někdo přímo z té hospody. Ihned jsme vyrazili na místo. Na zahradě jsme našli spáleniště s nějakými ostatky, ale jestli jsou lidské nebo zvířecí, to zatím nevíme,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Procházková.

Policistům vstup do domu, kde se brutální vražda nejspíše odehrála, znemožňovali dva bojoví psi. Údajný pachatel prý páru pomáhal o zvířata pečovat. „Na místo jsme proto vyslali speciální jednotku, která mastifa a rotvajlera odchytila,“ upřesnila mluvčí brněnských strážníků Denisa Kapitančiková.

Policisté pravděpodobného pachatele hrůzného činu zadrželi přímo na místě v domě. Jestli ohořelé kosti v domě jsou ostatky přítele znásilněné ženy, ukáže až pitva.

Lidé z okolí domu pár prý neznali. Přistěhovali se zhruba před půl rokem. „Vím jen, že měli doma psy. Často jsem je slyšel štěkat, ale jinak byli nenápadní. Ani jsem o nich nevěděla,“ uvedl sousedka, který bydlí nedaleko domu obětí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.