Student (17), který chtěl odpálit školu - Našli u něj plány rozmístění náloží! Udaly ho spolužačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Student (17), který chtěl odpálit školu - Našli u něj plány rozmístění náloží! Udaly ho spolužačky!

V této škole mělo dojít k masakru.
V této škole mělo dojít k masakru.  (pro Aha! – Hedvika Daňková)

NOVÝ BYDŽOV – Žádná klukovská legrácka! Student (17) z gymnázia v Novém Bydžově měl vážně v úmyslu vyhodit školu do povětří a popravit svoje spolužáky! Policie u něj totiž kromě jiného našla i detailní plány školní budovy s rozmístěním náloží!

Žádná klukovská legrácka! Student (17) z gymnázia v Novém Bydžově měl vážně v úmyslu vyhodit školu do povětří a popravit svoje spolužáky! Policie u něj totiž kromě jiného našla i detailní plány školní budovy s rozmístěním náloží!

A to není zdaleka všechno, jenže kvůli ožehavosti celého případu se vyšetřovatelé odmítají dále vyjadřovat. Jisté ale je, že nešlo o žádnou banalitu nebo pubertální šprým. O tom svědčí i to, že si pro mladíka ozbrojené policejní komando došlo přímo do školy, kde ho zatklo při vyučování! Podle serveru idnes.cz měly policii na podivné chování kamaráda upozornit spolužačky.

„Chceš zemřít zítra, nebo až v pondělí?“ měl se jich mladík naprosto vážně ptát. Už v minulosti se jinak tichý a nenápadný student aktivně zúčastňoval internetových diskusí o násilí i masakrech na školách. Na jednom ze serverů se skrýval pod přezdívkou AtoM a ikonkou komiksové postavičky se zaměřenou zbraní. Ve svém profilu pak píše: „Jsem narušená osoba, která tejrá lidi. ...A bůh mě nenávidí.“ Sám dokonce kreslil komiksy, ve kterých se netajil zálibou v násilí, ale i třeba rasismu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.