Pergnerová šokuje: Budu se vdávat. Chci žít s Kykolkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pergnerová šokuje: Budu se vdávat. Chci žít s Kykolkou!

 (Aha!: Hana KALVACHOVÁ)

ČESKÝ BROD – Tereza Pergnerová (32) konečně našla chlapa svého života! Jejím princem na bílém koni se stal neVyVolený Jan Mikulecký (26) alias Kykolka. Pár září štěstím a Tereza doslova rozkvétá před očima. Oba navíc hrdě přiznávají: Budeme se brát! Tereza se však ještě před tím musí nechat rozvést.

Aha!: Terezko, ale to se musíš nejdřív rozvést

Tereza je pro svého miláčka schopná udělat prakticky cokoliv. Proto ve středu společně vyrazili na festival Rock for People. Kykolka totiž toužil vidět koncert Tří sester a Tereza tam byla s ním, přestože to zrovna není její šálek kávy. „Byl se mnou na křtu skupiny PSH, takže jdu na oplátku na Tři sestry. Ale je to můj poslední letošní festival,“ prozradila se smíchem.

Kykolka ze své vyvolené oči nespustil, vrhal na ni láskyplné pohledy a nechyběly ani letmé něžné dotyky. Na otázku, zda už neuvažují o svatbě, odpovídá Tereza jednoznačně. „O svatbě se bavíme. Já si ho chci vzít. Otázka je, jestli on mě…“ říká populární moderátorka. Kykolka neváhá ani vteřinu: „Ano!“ a oba se smějí jako šťastné malé děti.

Detaily svatby zatím neřeší, ještě nemají ani termín. „Já se totiž musím nejdřív rozvést,“ vysvětluje Tereza. Pergnerová je totiž už čtyři roky vdaná za Dalibora Korejse, rozvod by však mohl být pouhou formalitou. A při slově svatba jí šťastně svítí oči. Vypadá to, že po dlouhé řadě chlapů, kteří do jejího života přinesli jen trable, našla konečně toho pravého. Někoho, o koho se bude moci opřít a kdo bude dobrým otcem jejího syna Samuela.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.