Sňatek bezdomovců Evy a Františka - Svatební noc měli na ubytovně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sňatek bezdomovců Evy a Františka - Svatební noc měli na ubytovně!

Novomanželům z ulice to ve svatební síni moc slušelo.
Novomanželům z ulice to ve svatební síni moc slušelo. (Aha! – Dan Černovský, Mária Rušinová)

PRAHA – Už si řekli ANO! Bezdomovci MUDr. Eva Holbusová a František Kittel, jejichž příběh znáte z našeho deníku, se včera – v pátek třináctého – na pražské Novoměstské radnici stali manželi!

Už si řekli ANO! Bezdomovci MUDr. Eva Holbusová a František Kittel, jejichž příběh znáte z našeho deníku, se včera – v pátek třináctého – na pražské Novoměstské radnici stali manželi! Svatbu si užili se vší parádou, první vášnivá novomanželská pusa trvala tři minuty a nechyběly ani svatební dary!

Oba snoubence z ulice přijeli ve slavný den podpořit Františkovy dcery, jeho sestra i pár kamarádů. Od svého budoucího muže dostala Eva velkou kytici barevných umělých květů, které jí prý aspoň vydrží na celý život!

Poté, co si Eva s Františkem vyměnili zlaté prstýnky od Aha!, dali si pusu, jakou jen tak někdo na radnici nevidí. Trvala totiž téměř tři minuty!

Po obřadu došlo i na svatební zvyky. Paní Kittelová rozbila talíř a spolu s Františkem pak střepy pro štěstí zametla. Mezi dárky od svatebčanů byl i dvoudenní pobyt ve Znojmě!

„Jsme rádi, že už to máme za sebou. Bylo to hezké, ale jsme trochu zklamaní, že přišlo tak málo lidí. Pozvali jsme jich víc,“ litovala Eva.

Oba novomanželé se ale nejvíce těšili na svatební noc! „Bude sice na ubytovně, ale bude jen naše,“ dodala Eva.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.