Vražda 4 lidí v Petřvaldu: Tragédii šlo zabránit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vražda 4 lidí v Petřvaldu: Tragédii šlo zabránit!

Oběti brutálního násilníka: Vlaďka se svou matkou.
Oběti brutálního násilníka: Vlaďka se svou matkou. (pro Aha! – TV-news.cz, reproforo tn.cz)

PETŘVALD – K čtyřnásobné vraždě v Petřvaldu nemuselo dojít. Vrah Raiko Kačar své oběti několik měsíců vyhrožoval smrtí a bil ji tak, že musela vyhledat lékařskou pomoc. Přesto ho Vlaďka (†25) chránila, a ona i celá její rodina za to zaplatila životem.

K čtyřnásobné vraždě v Petřvaldu nemuselo dojít. Vrah Raiko Kačar své oběti několik měsíců vyhrožoval smrtí a bil ji tak, že musela vyhledat lékařskou pomoc. Přesto ho Vlaďka (†25) chránila, a ona i celá její rodina za to zaplatila životem.

Žárlivý Makedonec vtrhl v neděli na oslavu narozenin v restauraci Sokol a zastřelil svou přítelkyni Vlaďku, jejího kamaráda (†34) a rodiče (†50 a †47). Vyvrcholilo tak dlouhodobé týrání. Přitom už 14. června loňského roku Kačar Vlaďku v Ostravě zbil ve Stodolní ulici tak, že musela na pohotovost. Mladá žena však svého běsnícího milence chránila, odmítla vypovídat, a tak policie případ uzavřela jako přestupek. Raiko Kačar se s Vlaďkou soudil o dceru Nikolku (2), která byla na krvavé oslavě také. Naštěstí ji včas příbuzní odvezli spát k prababičce. Zbraň, z které Kačar střílel, zkoumají policisté i kvůli loňské neobjasněné vraždě překupníka v Ostravě-Hrabůvce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.