Vítek se oženil. Drama na toaletách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vítek se oženil. Drama na toaletách!

Pavel Vítek (vlevo) a Janis Sidovský právě skládají svůj slib.
Pavel Vítek (vlevo) a Janis Sidovský právě skládají svůj slib. (Aha!: Marek PÁTEK)

KARLŠTEJN – Svatba Pavla Vítka (42) a Janise Sidovského (38) za přítomnosti jejich přátel a nejbližších. Tak proběhlo včerejší parné odpoledne na hradě Karlštejn. Karel Gott, Jitka Zelenková, Monika Absolonová či Daniel Hůlka přispěli svými hudebními dárky..

KARLŠTEJN – Zpěvák Pavel Vítek (42) a hudební manažer a producent Janis Sidovský (38) jsou svoji! Na svatební obřad sice překvapivě nedorazily avizované Lucie Bílá ani Jiřina Bohdalová, Karel Gott ale nezklamal. Se zpožděním, ale přece přijel i stávající premiér Jiří Paroubek a nejočekávanější českou »svatbu« roku si nenechala ujít ani jeho manželka Zuzana. Osudové »ANO« Pavla a Janise jí ale uteklo, musela totiž na toaletu...

Své »ANO« si na nádvoří hradu Karlštejn Janis s Pavlem řekli včera krátce po půl druhé. Jejich svatebnímu slibu předcházelo několik desítek minut proslovů a hudebních dárků jejich přátel. Zazpívali tu Daniel Hůlka, Jitka Zelenková či Monika Absolonová. A právě při jejím »Lásko má, já stůňu« se paní Zuzana zdvihla a nenápadně se mezi hosty propletla směrem k toaletám. Zřejmě očekávala, že hudební produkce ještě nějaký čas poběží. Jenže ouha! Sotva paní Paroubková zmizela, přistoupila k pultíku matrikářka z kladenského úřadu a začal samotný registrační obřad, korunovaný slibem věrnosti Pavla a Janise, který kupodivu nevyvrcholil obligátním polibkem! Paní Zuzana tak samotný obřad prošvihla. Z brány vedoucí k toaletám znovu vykoukla až na jeho konci. Stihla tak až zlatý hřeb obřadu! S vystoupením totiž nemohl chybět nestárnoucí Karel Gott se svou písní »Ukážu ti cestu rájem«. Tomu dělaly hvězdné vokály Eva Pilarová, Ilona Csáková nebo Leona Machálková. A pak už se všichni skvěle bavili. A paní Zuzana na své malé drama mohla vesele zapomenout.

„Mám pro ně krásný osobní dar, ale bohužel dnes nemůžu,“ řekla deníku Aha! Lucie Bílá, se kterou se ještě před pár dny počítalo na místo jednoho ze »svědků« společně s Vendulou Svobodovou. „Je mi to líto, a taky jsem nesmírně hrdá na to, že mě Pavel s Janisem pozvali. Bohužel jsem svůj program změnit nemohla. Držím jim oběma palce,“ dodala Lucie. A Jiřina Bohdalová? Ta natáčela v Brně další řadu Četnických humoresek, proto na obřad přijít nemohla, i když původně chtěla.

Nejvtipnější řeč měl před obřadem nejspíš fotograf Robert Vano, který popsal jak se s Pavlem a Janisem seznámil a požádal je, ať spolu vydrží nadosmrti. „Ukažte těm heterákům, že to funguje!“ vzkázal Vano snoubencům z řečnického pultu. Vtipný byl ale i »božský« Slavík. „Tak ať ten váš svazek všichni zaregistrují. Prostě žijte tak, jak vám je vhod, to vám přeje Karel Gott,“ žertoval po obřadu.

Samotný svatební slib byl jen upravenou verzí klasického manželského slibu. Snoubenci si řekli »ANO« a poté přečetli své manželské sliby věrnosti. „Tímto prohlašuji podmínky k uzavření registrovaného partnerství za splněné,“ prohlásila matrikářka a tím se z Janise a Pavla stal oficiální pár. Chyběl jen obligátní polibek nakonec, ten si novomanželé zřejmě schovali až na doma...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.