Nová letecká společnost Wizz Air - Budeme mít levnější letenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová letecká společnost Wizz Air - Budeme mít levnější letenky!

PRAHA – Letecké společnosti, které působí na pražském letišti, mají těžkou konkurenci! Od včerejšího dne začal létat z Prahy do Londýna, Říma, Milána a Bruselu airbus nové společnosti Wizz Air.

Společnost Wizz Air je největší nízkonákladový letecký dopravce ve střední a východní Evropě a jeho letenky z Prahy si zatím rezervovalo 25 tisíc klientů.

„Ostatním společnostem chceme konkurovat hlavně cenami letů. Ty budou průměrně o 23 procent nižší než u ostatních společností,“ popsal generální ředitel společnosti József Váradi. Od 27. června přibudou lety do Paříže a Eindhovenu a od 11. července pak lety do Malmö, Neapole a Madridu.

Srovnání cen zpátečních letenek u různých přepravců

Letenka je zpáteční, cena včetně všech poplatků (u Wizz Air není započítán poplatek za např. internetovou platbu), odlet 16. 3., návrat 18. 3., 19. 3. nebo 20. 3. U nákupů letenek přes internet je téměř vždy výhodnější rezervovat je hodně dopředu, ceny jsou pak výrazně příznivější. Letecké společnosti také dost často dělají různé akční nabídky, letenky do určitých míst jsou tak superlevné (dokonce někdy i zadarmo) nebo třeba dvě za cenu jedné. Vyplatí se jejich stránky sledovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.