Nejlepší kuchař na světě jde do Česka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejlepší kuchař na světě jde do Česka

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Neuvěřitelné! Abyste se do jeho restaurace dostali, museli jste mít stůl rezervovaný půl roku dopředu. Nyní francouzský šéfkuchař Marc Veyrat (58), držitel dvou sad prestižních tří hvězdiček Michaelinu, jde vařit do Česka!

Neuvěřitelné! Abyste se do jeho restaurace dostali, museli jste mít stůl rezervovaný půl roku dopředu. Nyní francouzský šéfkuchař Marc Veyrat (58), držitel dvou sad prestižních tří hvězdiček Michaelinu, jde vařit do Česka!

Nejlepší šéfkuchař na světě chce opustit svou restauraci La Maison de Marc Veyrat a s pořádným balíkem peněz míří k Berounu. Ve zdejších lesích poblíž dálnice má na stohektarovém pozemku vyrůst jeho nový areál. Měla by v něm být prvotřídní restaurace, penzion, a dokonce škola pro kuchaře! Veyrat se už byl v bývalém vojenském prostoru za Berounem podívat a byl nadšený „Chtěl bych jako součást komplexu využít i bunkry, které tu stojí,“ nechal se slyšet při návštěvě Česka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.