Filmový festival: Švandová se picla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Filmový festival: Švandová se picla!

Jana Švandová se trochu společensky unavila a pak vyprávěla, že nafotí akty pro Playboy.
Jana Švandová se trochu společensky unavila a pak vyprávěla, že nafotí akty pro Playboy. (: Dalibor PUCHTA)

KARLOVY VARY – „Zřejmě se znovu odhalím a nafotím nějaké akty,“ překvapila přítomné hosty na zahajovacím večírku mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary ovíněná nestárnoucí herečka Jana Švandová (57).

„Zřejmě se znovu odhalím a nafotím nějaké akty,“ překvapila přítomné hosty na zahajovacím večírku mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary ovíněná nestárnoucí herečka Jana Švandová (57). Ta se po celou dobu nehnula od moderátorky Gábiny Partyšové (28) a jejího přítele Josefa Kokty (49), kteří se koncem července vezmou ve Francii. „Jste moji miláčci, těším se na svatbu,“ pronesla k zamilovanému páru společensky unavená herečka.

Očekávaná zahajovací párty nenaplnila svá očekávání jako v minulých ročnících. Hosté se decentně bavili u skleniček perlivého sektu a celebrity se raději vytratily do VIP salonku, kde měly od všech klid. Charismatický herec Karel Roden, který na festival přijel s přítelkyní Janou Krausovou, se zapovídal s americkým hercem kubánského původu a největší hvězdou festivalu Andym Garciou. Ten na zahajovacím ceremoniálu obdržel Křišťálový glóbus. Roden vypadal poněkud nezdravě, protože v současné době pracuje na třech filmech.

V objetí přišla herečka Taťána Vilhelmová se svým manželem, produkčním Pavlem Čechákem. Ten si svou manželku držel zkrátka a stále ji hladil po holých zádech. Herečka ale nakonec dala přednost kamarádce a manželovi se ztratila z očí. Ten si ji však našel!

„S barmanem jsme si vymysleli vlastní nápoj. Složení je tajné, to neprozradím, jen můžu říct, že jednou z ingrediencí je máta,“ pochlubil se herec a muzikant Jiří Macháček. Nejznámější český vegetarián, producent Petr Vachler, zvědavě okukoval bohaté rautové stoly, na kterých bylo mnoho laskomin. Ničeho se ani nedotkl a nezaujaly ho ani rybí speciality. Raději konverzoval se svým oblíbencem, hercem Jaroslavem Duškem.

Velkou pozornost na sebe strhla topmodelka Hana Soukupová, když přišla se svým přítelem v luxusních šatech, které dostala darem. „Ani nevím, co je to za návrháře, ale moc se mi líbí,“ řekla deníku Aha! topmodelka. Na večírku se ukázal i Milan Šteindler s rodinou, Marek Eben, skladatel Ondřej Soukup se synem Františkem nebo mexický herec Danny Trejo, který se proslavil rolemi padouchů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.