Filmový festival: Garcia a Soukupová už juchají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Filmový festival: Garcia a Soukupová už juchají

Topmodelka Hana Soukupová pochází z Karlových Varů, ale nyní žije v New Yorku a ve světě udělala velkou kariéru.
Topmodelka Hana Soukupová pochází z Karlových Varů, ale nyní žije v New Yorku a ve světě udělala velkou kariéru. (: ČTK)

ARLOVY VARY – Jedna z nejvýznamnějších tuzemských společenských akcí odstartovala. V hotelu Thermal v Karlových Varech včera začal 41. mezinárodní filmový festival.

Jedna z nejvýznamnějších tuzemských společenských akcí odstartovala. V hotelu Thermal v Karlových Varech včera začal 41. mezinárodní filmový festival. Jeho start ozdobilo svou účastí hned několik světových celebrit v čele s topmodelkou Hanou Soukupovou (20) a americkým hercem Andym Garciou (50).

Prvním hostem festivalu se stala modelka Hana Soukupová. Ta do Varů dorazila už ve čtvrtek krátce po poledni. „Přijela jsem tak brzo, protože z Karlových Varů pocházím,“ vysvětlila kráska, kterou nedávno časopis Vogue zařadil do desítky nejúspěšnějších topmodelek desetiletí. Vedle několika kufrů s sebou do svého rodiště Soukupová přivezla i přítele Drewa Aarona, se kterým zapózovala fotografům před hotelem Pupp.

Už ve čtvrtek přijela na festival i první dáma republiky Livia Klausová, kterou ohromnou kyticí přivítal na kolonádě prezident festivalu Jiří Bartoška. V pátek dopoledne pak do České republiky přiletěla i největší hvězda zahajovacího ceremoniálu – americký herec a režisér Andy Garcia. Hvězdu filmů Kmotr III nebo Dannyho parťáci, v klobouku a slunečních brýlích, přímo z ruzyňského letiště přepravila limuzína do Puppu. Odtud se pak krátce po páté hodině přesunula kolona kabrioletů s největšími hvězdami do hotelu Thermal na slavnostní zahájení festivalu. Během něj pak Garcia převzal od Bartošky Křišťálový glóbus za mimořádný přínos světové kinematografii. Po oficiální části se většina hostů opět přesunula do Puppu na zahajovací večírek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.