Havla vylekal bezdomovec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Havla vylekal bezdomovec

Bezdomovec Václava Havla překvapil, ale bývalý prezident se s ním srdečně pozdravil a dokonce si i podali ruce.
Bezdomovec Václava Havla překvapil, ale bývalý prezident se s ním srdečně pozdravil a dokonce si i podali ruce. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Bývalý prezident Václav Havel (69) se znovu vrátil ke své spisovatelské profesi! Autogramiáda jeho nové knihy nazvané Prosím, stručně se uskutečnila v Knihkupectví Fišer, které bylo doslova narvané lidmi.

Bývalý prezident Václav Havel (69) se znovu vrátil ke své spisovatelské profesi! Autogramiáda jeho nové knihy nazvané Prosím, stručně se uskutečnila v Knihkupectví Fišer, které bylo doslova narvané lidmi.

Všichni totiž chtěli nově vydanou knihu od bývalého prezidenta podepsat. Potřást Havlovi rukou přišel dokonce i pouliční bezdomovec. Při příjezdu našeho exprezidenta se k němu přiřítil a dožadoval se pozornosti. Havel se ale s touto situací vypořádal úctyhodně. Staršímu muži poděkoval a popřál vše dobré. Jeho ochranka, která situaci přihlížela, tentokrát zasáhnout nemusela. „Řekl bych, že psaní této knihy bylo určitě jednodušší, než čelit politickým protivníkům. Víte, když se vám v knížce něco nelíbí, tak to vždy můžete přepsat,“ prozradil deníku Aha! Václav Havel. „Knížku jsem psal moc rád a musím přiznat, že mi to šlo celkem lehce,“ dodal se smíchem exprezident.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.