Zeman na zabijačce! Jitrničky, prejt a pivečko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zeman na zabijačce! Jitrničky, prejt a pivečko

Zabijačkové pochoutky a zlatavý mok Miloše Zemana (vlevo) zřejmě trochu zmohly.
Zabijačkové pochoutky a zlatavý mok Miloše Zemana (vlevo) zřejmě trochu zmohly. (pro Aha! – Marek Hofman)

HOŠTICE U VOLYNĚ – Jitrnice, jelita, prejt, tlačenku a další zabijačkové pochoutky byly včera k mání na zabijačkových hodech v Hošticích u Volyně, které komediemi Slunce, seno... proslavil zdejší rodák Zdeněk Troška.

Jitrnice, jelita, prejt, tlačenku a další zabijačkové pochoutky byly včera k mání na zabijačkových hodech v Hošticích u Volyně, které komediemi Slunce, seno... proslavil zdejší rodák Zdeněk Troška. Hlavní hvězdou akce, která byla ale jen pro zvané, byl nejznámější český důchodce expremiér Miloše Zeman (63).

Expremiér si z auta, které ho z chalupy na Vysočině přivezlo, prohlédl vísku, jež se díky Troškovým komediím stala nejznámější v Česku. „Mají tu vše krásné a panu Troškovi patří obdiv za to, jak Hoštice proslavil,“ poznamenal důchodce z Vysočiny. I vůči novinářům byl vlídný. „Jsem rád, že u vás na jihu máte slušné a příjemné novináře, kteří se aspoň zeptají, zda mohou fotit, a já jsem pak naopak milý k nim,“ dodal expremiér.

Do Hoštic dorazil i s částí bývalé vládní letky – s exministrem průmyslu Grégrem, bývalým ministrem školství, jmenovcem Zemanem a kamarádem a bývalým poradcem Šloufem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.