Zachránil děti před pedofilem… Dostal 50 tisíc, ale plaše utekl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zachránil děti před pedofilem… Dostal 50 tisíc, ale plaše utekl

Slovenský pedofil znásilnil holčičku (9), teď mu hrozí až 8 let vězení.
Slovenský pedofil znásilnil holčičku (9), teď mu hrozí až 8 let vězení.

PRAHA – Gabriel Kesler pomohl v prosinci policii k dopadení nebezpečného slovenského pedofila, který v pražském obchodním centru Arkády Pankrác znásilnil devítiletou holčičku. Za svůj čin byl odměněn 50 tisíci korunami, hned po slavnostním předání šeku ale plaše utekl!


Mladík si při sledování televizních zpráv všiml, že pedofila na záběrech bezpečnostních kamer poznává, a informoval policii. „Podal přesnou informaci, kde se ten člověk zdržuje,“ řekl starosta Prahy 4 Pavel Horálek. To potvrzuje i policie. „Oznámení se ukázalo jako pravdivé, policisté zadrželi v jedné ze zahradních chatek v ulici Na Kyndlovce v Praze 8 pětatřicetiletého, slovensky hovořícího muže,“ uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Při slavnostním předání šeku neunesl skromný hrdina zájem o svou osobu a z kanceláře starosty Prahy 4 doslova prchl.

Pedofil děti obtěžoval v kabinkách obchodních domů. Oběti si klidně půjčil i od rodičů se záminkou, že potřebuje, aby si vyzkoušely oblečení, které míní koupit pro stejně starou dceru. Muži teď hrozí až osm let vězení.


Autor: (lt)
Foto Aha! – Petr Novotný, ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.