Divoká jízda v Pardubicích. Řidič trolejbusu: 3 promile v krvi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Divoká jízda v Pardubicích. Řidič trolejbusu: 3 promile v krvi!

Rozdíl mezi střízlivým a opilým řidičěm.
Rozdíl mezi střízlivým a opilým řidičěm. (: Martin PEKÁREK)

PARDUBICE – V pardubickém trolejbuse to čpělo jako v putice. K překvapení cestujících však alkoholový opar vycházel od řidiče (52). Na šoféra, který řídil opilý, několik cestujících zavolalo policii.

V pardubickém trolejbuse to čpělo jako v putice. K překvapení cestujících však alkoholový opar vycházel od řidiče (52). Na šoféra, který řídil opilý, několik cestujících zavolalo policii. A výsledek? Řidič měl v sobě 2,8 promile alkoholu!

Policejní hlídka dorazila k trolejbusu až na konečnou. Udivení pasažérů i samotných policistů neznalo mezí, řidič měl v krvi téměř 3 promile alkoholu. „Řidič trolejbusu byl v takovém stavu, že nebyl způsobilý k řízení. Proto byl převezen na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ říká Ilona Kratochvílová, mluvčí Okresní policie Pardubice. To ale zdaleka není všechno. Když policisté zkontrolovali řidičovu tašku, objevili v ní pistoli i se zásobníkem. I když je muž držitelem zbrojního pasu, na tuto zbraň povolení neměl.

Vedení Dopravního podniku v Pardubicích čeká na výsledky šetření. Pokud bude jejich zaměstnanec opravdu obviněn, okamžitě ho prý propustí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.