Petr Kuboš (27) - Hrdina! Přepral dva zloděje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Petr Kuboš (27) - Hrdina! Přepral dva zloděje!

To je on! Petr Kuboš a důchodkyně, které vrátil ukradenou kabelku.
To je on! Petr Kuboš a důchodkyně, které vrátil ukradenou kabelku. (pro Aha! – Lenka Rauerová)

FRÝDEK-MÍSTEK – Hrdinský čin. Jinak nelze mluvit o tom, co udělal Petr Kuboš (27) z Frýdku-Místku. Když venčil psy nedaleko místecké čerpací stanice, uslyšel křik.

Hrdinský čin. Jinak nelze mluvit o tom, co udělal Petr Kuboš (27) z Frýdku-Místku. Když venčil psy nedaleko místecké čerpací stanice, uslyšel křik.

„Utíkal jsem tam a viděl plačící paní. Říkala, že jí ukradli kabelku. Rozběhl jsem se zloděje najít. Za pár minut se mi to i povedlo. Probírali obsah kabelky nedaleko benzinky. Chytil jsem je za krky a srazil jim hlavy k sobě. Řekl jsem jim, že tu kabelku okamžitě vrátí. Bylo to všechno automatické. A myslím, že by se tak zachoval každý,“ řekl Petr Kuboš, který pracuje jako mechanik v nedaleké obci Dobrá.

Za záchranu kabelky s doklady, mobilem a klíči od bytu mu včera děkovala přepadená důchodkyně Hylda Matuszková (69). Ocenění hrdina dostal i od policie. Zloději v tuto chvíli čekají na tresty. Jednomu z nich je však pouze 14 let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.