V tomhle domě straší! Majitelé ho prodávají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

V tomhle domě straší! Majitelé ho prodávají!

V tomto domě se pořád ozývá tajemné hučení. Chcete ho?
V tomto domě se pořád ozývá tajemné hučení. Chcete ho?

LHÁNICE – Chcete si koupit dům, v kterém regulérně straší? Pak můžete. Na Vysočině ve Lhánicích u Třebíče jeden takový k mání je. V domě rodiny Fajmonových se ozývá záhadný zvuk. Jeho původ je ale neznámý, měření zatím nic neprokázala.


Rodina se nyní rozhodla domu zbavit. Rodinu Fajmonových už několik měsíců sužují podivné zvuky a vibrace. Nepřetržité hučení připomíná zvuk rotující turbíny. Majitelé, kteří se desítky nocí nevyspali, teď dům prodávají. Na internetu ho nabízejí hned dvě realitní kanceláře. Jedna za 2,1 milionu, druhá za necelé dva miliony. Ovšem ani v jedné z realitních kanceláří případnému zájemci neřeknou, o jaký dům jde. „Ti majitelé prodávají objekt z rodinných důvodů,“ uvedl jeden z realitních makléřů na dotaz potenciálního zájemce. To, že dům proslavilo »strašení«, realitky neřeknou.

Kliknutím zvětšeteMajitelé domu i odborníci měli pocit, že vibrace a nesnesitelné hučení mohou pocházet z Jaderné elektrárny Dukovany. To se ale po čase vyloučilo.

„Ani senzibil, který tam byl, ani hygienici, ani odborníci-fyzici nevědí, z čeho to pochází,“ řekla jedna z obyvatelek Lhánic, která rodinu zná. Podle některých variant by mohlo vibrace způsobovat porušení elektromagnetického pole Země v části obce. Majitelé koupili dům loni. Začali ho přestavovat, zadlužili se kvůli tomu a teď nevědí, co s ním. Doufají, že si ho od nich někdo koupí. „Jsme zoufalí, ale nechci se už o tom bavit, jinak to neprodáme a nevím, co tu budeme dělat,“ řekla Aha! majitelka Hana Fajmonová.

S manželem mají malé dítě a to je na zvuky citlivé. Nejhorší je zvuk a otřesy v ložnici, ale i v obýváku. Občas je slyšet i na dvoře a hodně nadpřirozené jevy vnímají i psi, které rodina u domu má.


Autor: (hof)
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.