Čeká nás -15°C! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čeká nás -15°C!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Konec holomrazů, napadne sníh. To předpovídají meteorologové na příští dny. Ke smůle školáků to však bude až zítra, tedy v den, kdy jim končí vánoční prázdniny.

Konec holomrazů, napadne sníh. To předpovídají meteorologové na příští dny. Ke smůle školáků to však bude až zítra, tedy v den, kdy jim končí vánoční prázdniny.

„Sněžit začne od severozápadu a postupně se srážky rozšíří na území celé republiky,“ informoval meteorolog Pavel Borovička. Podle něj by zítra mělo nasněžit zhruba pět centimetrů, na severozápadě území může bílá vrstva na zemi dosáhnout tloušťky až patnácti centimetrů.

Sněžení bude pokračovat ještě v pondělí. To by mohlo přibýt dalších osm centimetrů. Pak se již začne od severozápadu vyjasňovat a v úterý nás čeká pěkný »samec«. Celý den bude pod minus pěti stupni a v noci na středu až minus patnáct. Ke konci příštího týdne se sice bude zvolna oteplovat, ale stále potrvají celodenní mrazy.

3.1.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.