Nicolas Topolánek dováděl s dcerkou Verešové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nicolas Topolánek dováděl s dcerkou Verešové!

Premiér Mirek Topolánek dováděl na sněhu se synem Nicolasem...
Premiér Mirek Topolánek dováděl na sněhu se synem Nicolasem... (Aha! – Martin Hykl)

ŠPINDLERŮV MLÝN – Silvestrovský Špindlerův Mlýn ovládly politické špičky. Poslední dny roku tam trávil jak prezident Václav Klaus (67), tak premiér Mirek Topolánek (52). Ten řádil na sněhu se syny Tomášem (16) i malým Nicolasem (1,5).

Silvestrovský Špindlerův Mlýn ovládly politické špičky. Poslední dny roku tam trávil jak prezident Václav Klaus (67), tak premiér Mirek Topolánek (52). Ten řádil na sněhu se syny Tomášem (16) i malým Nicolasem (1,5).

Přestože se posledně pěkně »vybarvil« starší z Topolánkových Tomáš, když bujaře oslavoval alkoholem v Silver Rock baru, tentokrát hrál prim jeho maličký nevlastní bratr Nicolas. Hned jak ho omrzely akrobatické hrátky s tatínkem, vrhl se na malou Vanessku Volopichovou, dceru právníka Daniela Volopicha a modelky Andrey Verešové, která je znovu už v sedmém měsíci těhotenství, a náramně si rozuměli. „To je ale roztomilý páreček,“ rozplývali se nad prominentními dětmi procházející lyžaři.

Změny ve vládě už v pondělí!

Po příjezdu z hor byl Topolánek 1. ledna hostem Otázek Václava Moravce.

Řekl, že v pondělí 5. ledna oznámí personální změny v kabinetu. Prý budou výrazné a dotknou se všech tří koaličních stran. Kdo ve vládě skončí, ale premiér neřekl.

Jasné je to, že nevznikne post vicepremiéra pro ekonomiku, jak Topolánek zamýšlel. Místo toho bude sám řídit národní ekonomickou radu, která má zabránit dopadům ekonomické krize na Česko. Šéf ČSSD Jiří Paroubek nechápe, proč má Topolánek radu řídit, když není ekonom. Zopakoval také, že je ochoten s ODS vyjednávat o příměří během českého předsednictví EU. Má ale dvě podmínky: vládní strany se v Senátu nepokusí bez dohody s ČSSD upravit zákon o zrušení poplatků ve zdravotnictví a ODS se musí omluvit za předvánoční výroky o krvavých rukou – ty zazněly kvůli tomu, že ČSSD ve Sněmovně nepodpořila vládní plán zahraničních misí českých vojáků. Topolánek podmínky označil za vydírání.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.