Chtěl sex, teď je mrtvý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chtěl sex, teď je mrtvý

Giovanni Natoli byl obětí loupežné vraždy.
Giovanni Natoli byl obětí loupežné vraždy. (pro Aha!: Policie ČR)

PRAHA – Pražská mordparta objasnila vraždu maršála italských karabiniérů Giovanniho Natoliho (†65). K smrti ubodaného cizince našli policisté letos koncem ledna v bytě v Praze 8 v Ďáblicích. Z místa brutálního činu se tehdy ztratily také peníze a řada věcí, včetně zlata.

Bohatého italského maršála ubodali v Praze asi slovenští manželé

Z loupežné vraždy policejní komisař nyní obvinil manžele ze Slovenska. „Jsou stíháni na útěku. Mohli by být kdekoliv v republice i v Evropě. Byl na ně vydán mezinárodní zatykač,“ řekl detektiv, který na případu pracuje.

Natoli, který žil v Čechách už sedm let, měl rád kavárenský život a ženy, kterým s oblibou kupoval dárky. To zřejmě neuniklo ani slovenskému páru, který se pohyboval mezi bezdomovci v hlavním městě. Žádná náhoda. Bohatého Itala si manželé zřejmě vytipovali jako vhodnou oběť k oloupení.

Blondýně, která hovoří plynně italsky a pravděpodobně i německy, nedalo mnoho práce maršála okouzlit. Věřil jí dokonce natolik, že ji po ani ne dvoutýdenní známosti vzal s sebou do banky, kde společně vybrali asi dvacet tisíc korun. To Natoli nevěděl, že se seznámil se ženou, která už v minulosti při sexu kradla a jejíž manžel byl souzen za útisk. Netušil ani to, že mu zbývá necelý týden života.

Pro policisty práce na případu nekončí. Kdo je podezřelý z vraždy, už ví, a dokonce i zajistila některé z ukradených Natoliho věcí. Nyní ale musí povedenou dvojici dopadnout. Ta však zatím uniká.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.