Herec Andrej Hryc truchlí pro syna Huga (†22) - Zbylo po něm jen cédéčko... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Andrej Hryc truchlí pro syna Huga (†22) - Zbylo po něm jen cédéčko...

Zdrcený Andrej Hryc s manželkou na místě tragické nehody svého syna.
Zdrcený Andrej Hryc s manželkou na místě tragické nehody svého syna. (www.topky.sk)

BRATISLAVA – Slovenský herec Andrej Hryc (59), českým divákům známý ze seriálu televize Nova Ulice či seriálových Černých baronů, se společně s manželkou Veronikou přijel podívat na místo nehody, při které v noci na neděli tragicky zahynul jeho syn Hugo (†22). Pohled na trosky auta, mezi kterými bylo například cédéčko s Paľem Haberou, zkrvavené rukavice záchranářů či utržený tachometr, dohnaly zdrcené rodiče k slzám.

..

Hugo zahynul v neděli kolem čtvrté hodiny ranní v bratislavské čtvrti Lamač, společně se svým kamarádem Jakubem Karasem. Hugo byl mrtev na místě, kamarád zemřel při převozu do nemocnice. Andrej Hryc se o synově smrti dozvěděl v Praze, kde předchozí večer hrál v představení Švejk v divadle Hybernia, a musel se vrátit do Bratislavy identifikovat synovo tělo. Z dalšího natáčení se až do ledna omluvil i v Ulici na TV Nova.

Příčinou nehody byla podle policie vysoká rychlost. Hugo patřil k fanouškům rychlé jízdy a podle přátel často a rád riskoval, což se mu stalo osudným. Podle trosek červené Hondy Accord s českou SPZ, v níž hercův syn zahynul, je jasné, že jel opravdu velmi rychle. Přední část vozu byla celá odtržená a ležela několik metrů od místa tragédie, stejně tak motor. Před sloupem, do něhož Hryc junior narazil, navíc není ani žádná brzdná dráha.

Smrt mladého chlapce je o to tragičtější, že Hugo se teprve před několika týdny zotavil z rakoviny varlat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.