Jmenuji se Ježíšek! Zdeněk Ježíšek.. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jmenuji se Ježíšek! Zdeněk Ježíšek..

Na Vánoce se pan Ježíšek těší jako každoročně.
Na Vánoce se pan Ježíšek těší jako každoročně. (pro Aha! – Michal Vlček)

NAPAJEDLA – Odkud je Ježíšek? A jak vlastně vypadá? Odpověď je konečně jasná. Bydlí v Napajedlích na Zlínsku a moc se těší na Vánoce. Pan Zdeněk Ježíšek (65) je čilý důchodce, dlouhá léta pracoval v napajedelské Fatře a teď, když je doma, má hodně času myslet, co by nadělil všem lidem, kdyby měl neomezenou moc jako jeho slavný jmenovec.

„Obyčejným lidem jednu moc důležitou věc. Totiž to, aby se ořád nezdražovalo... Je neuvěřitelné, jak nás pořád ždímají ti nejbohatší, kteří to vůbec nepotřebují. Ti by pod stromečkem v mém ježíškovském provedení našli maximálně nahnilé brambory a dopis, aby se polepšili,“ zasní se. Na Vánoce si potrpí jako nikdo v jeho okolí.

„Měl jsem je rád vždycky, byly to typicky moravské svátky. Teď mi trochu vadí razantní nástup nablýskaných Santa Clausů. Děda Mráz si to sem před lety šinul stejně vehementně a neprosadil se, tak doufám, že to časem zabalí i jeho nástupce,“ dodávás nadhledem Zdeněk Ježíšek...

20.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.