Senátoři vtipkovali o tchyních! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Senátoři vtipkovali o tchyních!

 (: ČTK)

PRAHA – Senátoři včera vtipkovali a dohadovali se o tchyních. Na počátku byl šéf senátorů ČSSD Petr Vícha. Přiznal, že z navrhovaného zániku osvobození od daně pro majitele novostaveb má rozporuplný pocit. „Je to pocit, jako když vaše tchyně ve vašem novém autě padá do propasti,“ uvedl Vícha.

Senátor Jaroslav Kubera (ODS) pak vyzval Víchu k omluvě všem tchyním z řad senátorek, protože ty jsou prý všechny hodné. „Také bych mohl říct vtip, jak se dva pánové baví o tom, jak oslavují svatbu. Jeden říká: Vy jste měli svatbu? Druhý říká: Ano, Pán Bůh si vzal včera tchyni,“ uvedl Kubera s tím, že je to ošklivý vtip.

„Tchyně jsou vesměs – alespoň ta moje – velmi dobré,“ podotkl. Ministr financí Miroslav Kalousek (KDU-ČSL) namítl, že zpodobnění Víchova pocitu může mít dvojí výklad. „Rozporuplný pocit pana senátora Víchy jsem pochopil tak, že nesnáší a leze mu na nervy jeho nové auto a miluje svoji tchyni. Možná, že je potřeba prověřit u Kuberů, proč to pan senátor Kubera pochopil tak jednostranně,“ navrhl ministr. Vícha se pak po protestech senátorek veřejně omluvil Kuberově i všem ostatním „hodným tchyním, existujeli takovýto pojem“.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.