Tajnůstkářka Medková - Pohlaví dítěte neřekne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajnůstkářka Medková - Pohlaví dítěte neřekne!

Klára už přibrala sedm kilogramů.
Klára už přibrala sedm kilogramů. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Těhotná modelka Klára Medková (24) dělá drahoty! V dubnu fotbalistovi Radoslavu Kováčovi (29) porodí mimčo, a i přesto, že ultrazvuk už odhalil, zda se jedná o holku nebo kluka, hodlá to Klára tutlat až do narození mrněte.

Těhotná modelka Klára Medková (24) dělá drahoty! V dubnu fotbalistovi Radoslavu Kováčovi (29) porodí mimčo, a i přesto, že ultrazvuk už odhalil, zda se jedná o holku nebo kluka, hodlá to Klára tutlat až do narození mrněte.

„Pohlaví víme, ale neprozradíme,“ řekla nám spiklenecky modelka a dodala, že s přítelem výbavičku zatím vůbec nenakupují, protože spoustu věcí dostávají.

Medková, jejíž partner Kováč už několik let žije v ruské metropoli Moskvě, kde hraje za místní Spartak, bude rodit doma v Česku. Tady taky stráví vánoční svátky, ostatně Rusové Vánoce neslaví 24. prosince, ale až 7. ledna. „O Vánocích budeme tradičně u rodičů na Moravě,“ dodala těhulka, která zatím přibrala sedm kilo. Už několik měsíců předem také ví, že přítel bude v čas porodu pracovně zaneprázdněn, a tak Kláru bude muset v nemocnici podporovat někdo jiný.

A svatba? Toto téma je pro oba zatím tabu stejně, jako pohlaví dítěte.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.