Je tohle superb kombi? Škodovka mlčí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Je tohle superb kombi? Škodovka mlčí!

Fotografie
Fotografie (internal)

MLADÁ BOLESLAV – Takhle by mohl vypadat! Řeč je o největším kombíku, který se kdy v historii zrodil na území Česka. Počítačové studie Škody Superb kombi se nyní objevují v internetové síti. Přestože z obrázku není možné tvary zádě objektivně posoudit, není vyloučeno, že podobně by mohl kombík ve skutečnosti vypadat.

Takhle by mohl vypadat! Řeč je o největším kombíku, který se kdy v historii zrodil na území Česka. Počítačové studie Škody Superb kombi se nyní objevují v internetové síti. Přestože z obrázku není možné tvary zádě objektivně posoudit, není vyloučeno, že podobně by mohl kombík ve skutečnosti vypadat.

Každopádně je jasné, že do zavazadlového prostoru superbu kombi bude možné naskládat přímo neuvěřitelné množství nákupních či cestovních tašek. Objem by mohl atakovat hranici 700 litrů.

Ve Škodě obrázek nechtějí komentovat. „Jediné, co mohu potvrdit, je to, že na superbu kombi opravdu pracujeme a představen bude na některém z nejvýznamnějších světových autosalonů,“ uvedl pro Aha! mluvčí Škody Evžen Krauskopf.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.