Roční výročí manželů Paroubkových - Jednou dole, jednou nahoře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Roční výročí manželů Paroubkových - Jednou dole, jednou nahoře!

„Je tu báječně, hlavně odpočíváme, ať už s knihou nebo u sledování filmu. Chodíme na dlouhé procházky a hojně využíváme zdejšího bazénu,“ řekla Aha! paní Petra.
„Je tu báječně, hlavně odpočíváme, ať už s knihou nebo u sledování filmu. Chodíme na dlouhé procházky a hojně využíváme zdejšího bazénu,“ řekla Aha! paní Petra. (: ara)

PRAHA V pondělí to byl přesně rok od svatby šéfa ČSSD Jiřího Paroubka (56) s tlumočnicí Petrou (35). Pár se za obrovské pozornosti médií i veřejnosti vzal 17. listopadu v hotelu Esplanade v Mariánských Lázních. Manželé teď odjeli na druhé líbánky do Rakouska. Přesnější místo i detaily pobytu tají – bojí se, aby je novináři nevypátrali.

Fotografie z druhých líbánek v Rakousku

„Hlavně odpočíváme a chodíme na procházky,“ prozradila jen paní Petra. Deníku Aha! se ale podařilo získat z jejich líbánek fotky...

Jaký byl rok manželství Jiřího a Petry?

■ NEJvětší vítězství
Krajské a senátní volby znamenaly grandiózní vítězství nejen ČSSD, ale i manželů Paroubkových. Proti všem zvyklostem se do předvolební kampaně výrazně zapojila i Petra. V Lidovém domě pak společně slavili jako šťastná rodinka, nechyběla ani psí »dcera« – basetka Tony.

■ NEJvětší radost
Na společné dovolené v létě u moře v Bulharsku potvrdil těhotenský test radostnou událost. Paní Petra je v jiném stavu. Rodina se tak mohla těšit na nový přírůstek. Radost ale bohužel trvala jen chvíli... Během srpna 2008 samovolným přerušením těhotenství přišli manželé Paroubkovi o potomka. Smutnou událost brali statečně. „Jirka je mi velkou oporou,“ chválila manžela po smutné události Petra.

■ NEJtěžší dny
Po křtu Paroubkovy knihy byl zastřelen podnikatel Václav Kočka mladší. Vrahem byl další Paroubkův známý Bohumír Ďuričko. Nešťastnou událost měl navíc odstartovat také spor o květiny, které přinesl Ďuričko právě Petře. Paroubek pak veřejně přiznal, že po tragické události uvažoval o rezignaci. Vše ale zůstalo jen v rovině úvah a od myšlenky rezignace zase rychle upustil.

■ NEJvětší trapas
Při udílení státních vyznamenání na Pražském hradě opustili manželé Paroubkovi ceremoniál ve skupince s prezidentem. Tím se dopustili velkého společenského faux pas. Paroubek měl jít jako řadový poslanec až na konci. Manželé si trapnou situaci uvědomili, až když byli v půli cesty – a to už bylo trochu pozdě.

■ NEJvětší starosti
Tělesná konstrukce Petry je velice citlivá na sebemenší zdravotní problém. Naopak Jiří by mohl manželce nějaké to kilo dát, protože velká nadváha mu rozhodně neprospívá – i když v posledních týdnech viditelně zhubl. Starosti předsedovi ČSSD dělá ale i neposlušný syn z prvního manželství Jiří junior (24). Ten má stále problémy při studiu na soukromé vysoké škole. Ne a ne ji dokončit.

■ NEJvětší přání
Manželé by si moc přáli potomka. Po prvním neúspěšném pokusu si úzkostlivě chrání soukromí a otázkám na možné další dítě se vyhýbají.

■ NEJvíc sexy
Když Petra jako čerstvá novomanželka hodnotila klady manžela, pronesla památnou větu: „Na Jiřím je nejvíc sexy mozek.“ Ten sice nikdo z nás nikdy neviděl, ale pokud je jen z poloviny sexy jako postava paní Petry, tak jí můžeme tiše závidět.

■ NEJvětší výzvy
Paroubek by rád vyvolal předčasné volby a po nich usedl opět do premiérského křesla. Kdyby to nevyšlo, vzal by zavděk i funkcí šéfa Sněmovny. Petra se naopak vrátila ke studiu. Začala si dělat doktorát z anglické filologie. Studium by chtěla dokončit za pět let.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.