Exkluzivní rozhovor! Bohumír Ďuričko z vazby: Jak jsem zastřelil Kočku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exkluzivní rozhovor! Bohumír Ďuričko z vazby: Jak jsem zastřelil Kočku...

Bohumír Ďuričko při včerejším rozhovoru ve vazební věznici Pankrác.
Bohumír Ďuričko při včerejším rozhovoru ve vazební věznici Pankrác. (Aha! – Martin Přibyl, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Deník Aha! získal exkluzivní rozhovor s Bohumírem Ďuričkem (55), viněným z vraždy Václava Kočky mladšího (+40), jehož zastřelil 9. října v pražském baru Monarch!

Deník Aha! získal exkluzivní rozhovor s Bohumírem Ďuričkem (55), viněným z vraždy Václava Kočky mladšího (+40), jehož zastřelil 9. října v pražském baru Monarch! „Za jeho smrt může jeho otec. To on ho proti mně poštval,“ řekl Ďuričko reportérce deníku Aha! přímo ve vazební věznici na Pankráci.

Co se tedy po skončení křtu knihy Jiřího Paroubka odehrálo, že honosná párty musela skončit vraždou? Ďuričko vypráví: „Kočkovi staršímu jsem řekl, že bych měl stejně peněz jako oni, kdybych byl kolotočář. On pak šel na bar, kde mluvil se svým synem. Ten pak ke mně přišel a praštil mě. Když jsem vstal ze země, řekl jsem mu, že mám u sebe zbraň. Jenže on mě praštil znovu. Pak už jsem nic neviděl. Ležel jsem na zemi a padaly výstřely...“

Ďuričko nyní čeká na stanovení kauce, po které by mohl být propuštěn z vazby. Hrozí mu až 15 let vězení.


Co řekl o Jiřím Paroubkovi? Bojí se msty ze strany klanu Kočků? Co řekl o svojí přítelkyni? Proč myslel na sebevraždu, ale už ji zavrhl? A jaký je ten důvod, pro který teď chce žít? Kompletní rozhovor čtěte v zítřejším tištěném deníku Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.