Mobil Emporia Life: Konečně! Telefon pro babičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mobil Emporia Life: Konečně! Telefon pro babičky

PRAHA – Do Česka dorazil první mobilní telefon určený speciálně seniorům. Starší zákazníci si často stěžují, že tlačítka na moderních přístrojích jsou příliš malá, barevné displeje nepřehledné a telefon má mnoho zbytečných funkcí, které nevyužijí.


Mobil Emporia Life by měl naplnit jejich představy o ideálním telefonu.

Místo přehrávače písniček, rádia či GPS navigace, nabízí Emporia třeba pohotovostní tlačítko, které přivolá pomoc, nebo přednastavenou Linku seniorů, kde se mohou starší lidé poradit s odborníky. Další funkce jsou skromné. Součástí telefonu je budík, výpisy volání a upomínky. Tlačítka Emporie jsou obrovská a telefon je odolný proti nárazu. Seznam pojme dvě stovky čísel, textových zpráv si může majitel uložit padesát. Vyzvánění i reproduktor je výrazně hlasitější a silnější než u jiných modelů. Nový mobil začne společnost Telefónica O2 prodávat v pátek. Zaplatíte za něj 3495 korun.


Autor: (kpi)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.