Václav Kočka mladší (†40) - Už mu staví hrobku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Václav Kočka mladší (†40) - Už mu staví hrobku

Tělo Václava Kočky mladšího bude uloženo v hrobce z tmavého mramoru.
Tělo Václava Kočky mladšího bude uloženo v hrobce z tmavého mramoru. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Honosná hrobka z tmavého mramoru! Tak bude vypadat místo posledního odpočinku zavražděného Václava Kočky (†40) na hřbitově v pražských Řepích. Pohřeb korunního prince kolotočářské rodiny se uskuteční už zítra.

A na posledním rozloučení rodinný klan v žádném případě nešetří... Na stavbě hrobky se pracuje již od minulého týdne. Nejprve byl vykopán a vybetonován hrob, kam bude uložena rakev.

Včera už kameníci pracovali na stavbě samotné hrobky. Na místo musel dokonce přijet jeřáb, aby pomohl kameníkům s přesunem a usazením mohutných mramorových bloků.

Rozloučení s Václavem Kočkou mladším, kterého před více než týdnem zastřelil po křtu knihy Jiřího Paroubka (ČSSD) v restauraci Monarch podnikatel Bohumír Ďuričko, proběhne zítra v bazilice sv. Markéty v Břevnovském klášteře. Po obřadu má být rakev naložena na kočár tažený šesti koňmi a v průvodu odvezena na hřbitov.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.