Zázračný léčitel koní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zázračný léčitel koní

Tomáš Sychra pomocí přístroje měří elektromagnetické pole vnitřních orgánů. Elektroda se přikládá nad koňské kopyto, kde jednotlivé orgánové okruhy ústí. Vpravo majitelka klisny Blanka Fingerlandová.
Tomáš Sychra pomocí přístroje měří elektromagnetické pole vnitřních orgánů. Elektroda se přikládá nad koňské kopyto, kde jednotlivé orgánové okruhy ústí. Vpravo majitelka klisny Blanka Fingerlandová. (Aha! – Josef Mašek)

LIBEREC – Tam, kde si veterináři nevědí rady, přichází pražský léčitel Tomáš Sychra. Péči o nemocné koně, ale i psy nebo kočky, se věnuje už 34 let a jako jediný v republice používá metodu elektroakupunkturní diagnostiky. Pomocí speciálního přístroje prověří elektromagnetické pole důležitých orgánů a navrhne léčbu. Prý už takto pomohl zhruba 300 koním!

Tam, kde si veterináři nevědí rady, přichází pražský léčitel Tomáš Sychra. Péči o nemocné koně, ale i psy nebo kočky, se věnuje už 34 let a jako jediný v republice používá metodu elektroakupunkturní diagnostiky. Pomocí speciálního přístroje prověří elektromagnetické pole důležitých orgánů a navrhne léčbu. Prý už takto pomohl zhruba 300 koním!

Výbornou zkušenost s jeho léčbou má třeba chovatelka Blanka Fingerlandová z Liberce, která teď jeho pomoc vyhledala už podruhé. Její osmnáctiletá klisna Soňa má problémy s kůží, kterou si kouše do krve a na které má chronickou vyrážku. „Nejprve si koně prohlédnu, poslechnu si majitele a zkontroluji případné veterinární vyšetření a dosavadní léčbu. Pak ho vyšetřím dotykem ruky a intuitivně cítím, ve kterých orgánech může být problém. To si pak potvrdím použitím přístroje, kdy změřím změny v elektromagnetickém poli jednotlivých orgánů,“ popsal Sychra.

Léčitel postupně přikládá elektrodu přístroje na přesně určená místa na korunce koňských kopyt, která mají prý spojitost s orgánovým okruhem srdce, plic, jater, střev a dalších orgánů. Třeba měřením klisny v Liberci vyšlo najevo, že kobyla má problémy s tlustým a tenkým střevem a játry. „Jedná se o poruchu imunitního systému, která se projevuje kožní vyrážkou. Příčinou může být plíseň nebo i otrava v minulosti,“ vysvětluje Sychra. Nakonec doporučuje léčbu kapkami z přesně vybraných bylin.

Jeho metoda už pomohla koním od otoků končetin a dýchacích problémů. Úspěchy má prý i u kloubních a revmatických potíží, zmírňuje trable způsobené alergiemi a plísněmi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.