Holky z Vyžlovky - Chtějí hřiště, tak se svlékly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Holky z Vyžlovky - Chtějí hřiště, tak se svlékly!

Výtěžek z prodeje kalendáře má posloužit k výstavbě hřiště u místního koupaliště.
Výtěžek z prodeje kalendáře má posloužit k výstavbě hřiště u místního koupaliště. (Oleg Homola)

VYŽLOVKA – Úsměvný britský film Holky z kalendáře si našel své pokračovatelky i u nás. Patnáct odvážných »děvčat« ze středočeské obce Vyžlovka se rozhodlo svléknout pro dobrou věc. Nechaly se nafotit tak, jak je pánbůh stvořil, aby získaly peníze na hřiště na plážový volejbal a fotbálek.

Úsměvný britský film Holky z kalendáře si našel své pokračovatelky i u nás. Patnáct odvážných »děvčat« ze středočeské obce Vyžlovka se rozhodlo svléknout pro dobrou věc. Nechaly se nafotit tak, jak je pánbůh stvořil, aby získaly peníze na hřiště na plážový volejbal a fotbálek.

Inspirací pro tyto odvážné dámy z občanského sdružení Liščí pětka byl skutečně film, který společně sledovaly o Vánocích. „Ten nápad se nám hrozně líbil. Původně to byla jen recese, ale pak jsme chtěly udělat něco, co má smysl, a přispět na něco dobrého. Nejdřív jsme chtěly adoptovat dítě na dálku, ale pak jsme si řekly, že by to chtělo něco hmotného. Že budeme mít i větší šanci ho prodat, když z toho budou mít lidé přímo užitek,“ popisuje vznik bláznivého projektu jedna z modelek Martina Řepíková.

Kalendář, který nafotil Oleg Homola, se prodává za 300 korun v obci a netrpělivě na něj čeká i knihkupecká síť Luxor.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.