Plyšák pro děti pracháčů - Za 20 000Kč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Plyšák pro děti pracháčů - Za 20 000Kč

Nejdražší hračka veletrhu, plyšové slůně Tolo.
Nejdražší hračka veletrhu, plyšové slůně Tolo. (Aha! – Martin Pekárek, rcshop.eu)

PRAHA – Pokud chcete svým ratolestem udělat radost, budete muset sáhnout hlouběji do kapsy! Kromě robotického dinosauřího miminka Plea, hitu letošních Vánoc, je největším lákadlem akrobatický vrtulník. Stojí 12 000 Kč a pilotovat ho zvládnou i šestileté děti. U holčiček stále vedou plyšáci.

Právě probíhající veletrh hraček v PrazeLetňanech představuje hity, které zcela ovládly trh s hračkami a úspěšně útočí na naše peněženky. Co by si ale přály samotné děti a jaké hračky milují? Deník Aha! se jich zeptal...

U chlapců jednoznačně vedou autíčka, vláčky, videohry a pod stromečkem by rádi našli vrtulník na dálkové ovládání. A přesně takový je třeba akrobatický vrtulník Innovator. Koupíte ho vcelku a létat s ním svede dítě od 6 let.

Nejoblíbenější hračkou holčiček je stále panenka Barbie a nesmrtelní plyšáci. Kuriozitou a asi nejdražší hračkou letošního veletrhu je plyšové slůně Tolo v hodnotě 20 000 Kč. Ale pokud byste chtěli svou holčičku obdarovat plyšovým medvídkem v »lepší« cenové relaci, najdete tu i takové. Firma Bukowski na trh uvedla mazlivé medvídky pyšnící se vlastním jménem, příběhem a neobyčejnou plyší. „Medvídky vyrábí paní Bukowská, která je navrhuje podle někoho živého a přidává k nim i originální příběh. Tohle jsou prostě plyšáci, kteří s vámi zůstanou celý život,“ řekl Aha! vystavovatel Petr Jeřábek.

4.10.2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.