Ztracený Ondrášek Martínek: Policie prošetřuje i únos | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ztracený Ondrášek Martínek: Policie prošetřuje i únos

Hledaný Ondřej Martínek.
Hledaný Ondřej Martínek.

OTICE – Už tři dny hledají dvacetiměsíčního Ondráška Martínka z Otic na Opavsku desítky policistů, hasičů a dobrovolníků, bohužel bezúspěšně. Kriminalisté prověřují kromě možného zatoulání či utopení v rozvodněné říčce Hvozdnici i únos.


„Únos v tuto chvíli nemůžeme vyvrátit, ani potvrdit. Chytáme se už všech možností,“ řekl mluvčí opavské policie René Černohorský.

Zoufalí příbuzní slibují případným únoscům už i peníze. „Vrať te nám Ondru, zaplatíme cokoli,“ řekl Ondřejův strýc. Naději rodině dodávají senzibilové, kteří tvrdí, že Ondra je na živu a někdo ho skrývá.

Včera se do pátrání zapojilo pět desítek policistů, 30 hasičů a pátrací tým posílí opět dobrovolníci, skupina záchranářů a speciálně vycvičení psi.

Ondrášek zmizel z neoplocené zahrady, za níž teče říčka Hvozdnice, ve které je vlivem dešťů vyšší stav vody. V tu dobu byl se synem ve stodole otec, který tam natíral desky.


Autor: (hop, ČTK)
Foto ara, Repro TV Nova

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.