Vrah Postl: Měl ještě dalšího komplice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vrah Postl: Měl ještě dalšího komplice!

Pětinásobný zabiják Roman Postl.
Pětinásobný zabiják Roman Postl.

ÚSTÍ NAD LABEM – Vrah Roman Postl, který minulý týden během tří dnů zastřelil v Ústeckém kraji čtyři muže a dalšího se pokusil zabít, měl nejspíše dva komplice. S odvoláním na policejní zdroj to uvedla Mladá fronta Dnes.


„O víkendu jsme v Teplicích vyslýchali dalšího muže, který měl pomáhat skrýt auto zastřeleného podnikatele Karla Diviše,“ řekl policista obeznámený s případem.

Policie připouští, že vyslechla mnoho lidí a jejich výpovědi se dokumentují, ale informaci o dalším komplicovi nepotvrdila. „Podle dosavadního šetření je podezřelý jen jeden spolupachatel. Byl obviněný z pomoci Postlovi při dvou vraždách,“ řekla včera Aha! severočeská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Podle zdroje blízkého vyšetřování ale právě tomuto Postlovu parťákovi pomáhal třetí muž shodit vůz zavražděného Diviše do zatopeného lomu u Oseka, kde jeho audi policisté v sobotu vylovili.

Diviše Postl zastřelil minulé pondělí na Teplicku. Den poté popravil čerpadláře ústecké benzinové stanice. Ve středu přepadl chomutovskou hernu, kde zastřelil obsluhujícího Vietnamce. Při útěku zastřelil policistu a ohrožoval také svědka. Nakonec ho postřelili policisté. V pondělí v nemocnici zraněním podlehl.


Autor: (zr)
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.