Psí párty! Chlupáči slavili narozeniny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Psí párty! Chlupáči slavili narozeniny

Nač se dělit? Nejlepší je zabořit do dortu hned celý čumák.
Nač se dělit? Nejlepší je zabořit do dortu hned celý čumák.

PRAHA – Vybrané lahůdky z čerstvých surovin a v BIO kvalitě, psí pivo, skvělé chování, společenské hry a žádné rvačky. Tak vypadala nefalšovaná psí párty v První pražské pekárně pro pejsky na Smíchově.


Mlsali dorty, žvýkali maso a chlemtali pivo

Hosté se dokonce vyšňořili do společenských oděvů. V doprovodu páníčků přišli štamgasti i nováčci.

Co se servírovalo? »Sladké i masové« dorty, speciálně upečené sušenky s rybou, sýrem či medem. Směs sušeného masa – kuřecího, jehněčího, hovězího. Sušený losos, psí párky. Kliknutím zvětšeteNa zapití kromě vody bylo v miskách pěkně napěněné psí pivo. Vášnivě se na něj vrhal zejména štamgast jorkšír. Chutnalo mu tak moc, že tu a tam pak zanechal zcela nespolečensky malou loužičku. Příště prý bude i šampus. „Největším hitem byly dorty a sušené maso. To šlo na dračku. Jen jeden pejsek ho odmítl. Ukázalo se ale, že doma mu dávají syrové maso, tak jsme ho omluvili,“ říkají s úsměvem majitelky pekárny Draha Venclovská a Milena Mirvaldová. Zatímco se psí hosté bez ohledu na velikost bavili s hračkami, mnozí páníčkové degustovali z jejich hostiny. „Někteří si k nám teď chodí kupovat i pro sebe svačinu,“ dodává Venclovská.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (vet)
Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Canis 5P

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.