Hrozný případ týrání: Mlátil nás obě, pálil cigaretou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hrozný případ týrání: Mlátil nás obě, pálil cigaretou...

Veronika s malou Vanesskou prošly peklem.
Veronika s malou Vanesskou prošly peklem.

PÍSEK – Dlouhé dva roky Honza (22) z Písecka brutálně týral svou rodinu. Nejdříve družce Veronice (21) vyhrožoval fyzickou likvidací, po čase ji začal napadat. Když mu partnerka nestačila, mlátil i jejich dceru Vanessu. Tu v afektu málem zabil kvůli jejímu pláči.


Odmítla jsem sex s přítelem

Těžko uvěřitelné scény tyranie a násilí se odehrávaly od února 2006 na ubytovně v Záhoří v Písku, kde bydleli. A všechno proto, že Veronika s ním odmítala mít sex, když se vrátil z práce domů. „Bil ji pěstmi do obličeje a pálil ji cigaretou po těle, tahal za vlasy, nadával jí a vyhrožoval zabitím. To vše i v době, kdy byla těhotná,“ řekl policejní mluvčí Jiří Matzner. Za poslední půlrok ji dokonce několikrát znásilnil. Primitivní vztek si despotický zaměstnanec pekárny vybíjel i na teprve dvouleté dceři. „Když plakala či »kňourala«, tak na ni řval, cloumal s ní a házel ji na postýlku. V jednom případě s takovou intenzitou, že přestala dýchat a začala modrat. Družce navíc bránil, když chtěla holčičce pomoci,“ popsal policejní mluvčí scény jak z hororu.

Vše vyvrcholilo minulou středu, kdy Honza zbil Veroniku tak, že i s dcerou utekla ke své mamince do Oseku. „Maminka mi už dlouho říkala, ať si najdu někoho jiného, že mě s ním nečeká nic dobrého. Ale já jsem pořád věřila, že se změní. Malá Vanesska se ho hrozně bojí a trpí velkou nedůvěrou ke všem mužům, stejně jako já,“ řekla Aha! zdrcená Veronika.

Tyran skončil v policejní cele, kde převzal usnesení o trestním stíhání. Policisté ho viní z týrání osob a znásilnění, může jít až na dva roky za mříže.


Autor: (hof, nek)
Foto pro Aha! – Marek Hofman

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.