Krajkovým kalhotkám odzvonilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krajkovým kalhotkám odzvonilo!

Krajkové prádlo už jen s lycrou. Musí být efektní a zároveň pohodlné.
Krajkové prádlo už jen s lycrou. Musí být efektní a zároveň pohodlné.

PRAHA – Škrobené krajkové prádlo hoďte z okna! Nyní je v módě pohodlí a efekt. Nízké nohavičkové kalhotky midi, hladké podprsenky typu wonderbra se spoustou lycry pro dámy a nízké trenýrky s uplými krátkými nohavičkami pro pány.


Jaké spodní prádlo pofrčí na podzim a v zimě?

Bombou podzimní sezóny jsou »samodržící« podprsenky.

Módní expert Dušan Chrástek prozradil Aha! trendy spodního prádla pro letošní podzim a zimu. „Na ústupu je především takové to naškrobené krajkové spodní prádlo. Hitem je teď lycra. Kde je lycra, tam je prádlo pohodlné a přitom efektní. Ženy v současnosti vyžadují, aby vypadaly dobře a přitom se cítily pohodlně,“ vysvětlil Chrástek. „Ohledně tvarů kalhotek je trendem snižování pasu, jak u žen tak u mužů, kteří už si také zvykli na uplé materiály. Dámské kalhotky typu string (u nás chybně označované za tanga) jsou spíše na ústupu. V kurzu jsou teď nízké nohavičkové kalhotky midi. To znamená, že mají ještě kratší nohavice než mini,“ dodal módní expert.

Novinkou je trend přicházející z Hollywoodu takzvaná »nalepovací podprsenka«, „Dámy si ji neuvěřitelně rychle oblíbily pro její praktičnost,“ potvrzuje Chrástek. Kliknutím zvětšeteV barvách se spodní prádlo ostatní módě nijak nevymyká. Nejvíce tedy »frčí« fialková a šedá. Podle Chrástka zůstává též oblíbená tělová a zlatá. Deník Aha! pro vás zjistil i trend pro příští sezonu jaro/léto. „Výrazná oranžová zcela ovládne jak svrchní oblečení, tak spodní prádlo,“ předpověděl Chrástek.




Autor: (sts)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.