Dagmar Patrasová a Veronika Žilková: »Chceme roli v Nemocnici!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dagmar Patrasová a Veronika Žilková: »Chceme roli v Nemocnici!«

Dáda Patrasová by se v Nemocnici změnila v pěknou mrchu!
Dáda Patrasová by se v Nemocnici změnila v pěknou mrchu!

PRAHA – Legendární ortopédové se znovu vrátí! Producent připravuje další, již třetí pokračování seriálu Nemocnice na kraji města.

PRAHA – Legendární ortopédové se znovu vrátí! Producent Borek Severa pilně připravuje další, v pořadí již třetí pokračování seriálu Nemocnice na kraji města. V tuto chvíli se píše scénář a začínají se obsazovat hlavní role. A na jednu z nich jsou vytipované hned dvě kandidátky, Dagmar Patrasová (49) a Veronika Žilková (44)! O roli v očekávaném hitu, který svým hercům přinese ještě větší slávu, prestiž i honoráře, se tak zřejmě strhne boj! Možná, že přímo válka!

Protože řada původních protagonistů včetně Jiřího Vinkláře (doktor Cvach) nebo Andrey Čunderlíkové (Ina Blažejová) nejeví zájem se v dalším pokračování nejpopulárnějšího českého seriálu objevit, čeká diváky řada nových tváří. Novou zápornou postavou seriálu by měla být rázná a sarkastická žena! „Něco jako doktor Štrosmajer v sukních,“ říká producent Borek Severa. A napadají ho hned dvě herečky, které by se do té role hodily. Dětmi zbožňovaná Dáda a ztřeštěná paní Veronika z TeleTele.

„Měla by to prý být pěkná semetrika, a to by mě bavilo,“ řekla deníku Aha! Patrasová. „Dokonce jsem slyšela, že pan producent Severa mě chtěl obsadit už do druhé řady, ale tehdy jsem se nezdála režiséru Bočanovi,“ prozradila krásná herečka, kterou si jako mrchu snad ani nikdo nedokáže představit. Do nové Nemocnice by se s chutí vrhla i Veronika Žilková. „Nemocnice mě hodně baví, takže bych tam roli samozřejmě vzala,“ kontruje Žilková.Která z dam nakonec bude tou vítěznou »semetrikou« se rozhodne až v průběhu léta, kdy budou hotové první díly scénáře.

„Nechci scénáristku Lucii Konečnou ovlivňovat svými představami, takže počkám, až jak se s tím popere ona,“ říká Severa. Do té doby mohou obě herečky jen čekat, která bude fantazii scénáristky odpovídat lépe.



Autor: Petr MACEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA, Petr ŠKVRNĚ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.