Šílené! Jsou tady Vánoce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šílené! Jsou tady Vánoce!

 (Profimedia.cz)

PRAHA – Dětem ještě neskončily letní prázdniny a obchodníci už finišují s přípravou na Vánoce. Stromky, ozdoby i další sortiment teď čekají ve skladech na začátek října, kdy se začnou prodávat. Už teď je ale jasné, jaké budou trendy letošních Vánoc!

Hitem bude zlatý stromek

Zapomeňte na živé stromky nebo ty umělé, které se je snaží napodobit. Zelené stromky jsou jen pro nenapravitelné staromilce. Loni letěly stromky černé nebo bílé. „Domnívali jsme se, že Češi jsou konzervativnější. Ale minulý rok jsme se přesvědčili, že se černý stromek líbil,“ říká mluvčí společnosti Tesco Jana Matoušová.

Letos bude nejvíc »trendy« smrček zlatý. Pokud přeci jen dáváte přednost přírodě, ale i tak chcete držet krok s dobou, můžete si pořídit stromek již z továrny vybavený šiškami a jeřabinami.

Mezi ozdobami budou hitem koule v odstínech červené, bordó, okrové, bronzové, čokoládové a oranžové. Do módy také letos přišla křehká krása křišťálu. Ultramoderní budou drobné čiré ozdůbky připomínající kapky vody nebo rampouchy

Jakmile firmy dokončí výrobu letošních ozdob, začnou okamžitě přípravy na Vánoce 2009. „Už teď známe vzory i barvy příštích Vánoc. Budou převažovat pastelové odstíny, hlavně světle růžová s porcelánovým vzhledem,” prozradila designérka ozdob ze vsetínského závodu Petra Geržová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.