Jirko, vše nejlepší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jirko, vše nejlepší!

Od Roberta Fica dostal Jiří Paroubek obrovský dort. Paroubkově manželce Petře to moc slušelo.
Od Roberta Fica dostal Jiří Paroubek obrovský dort. Paroubkově manželce Petře to moc slušelo.

PRAHA – Předseda opoziční ČSSD Jiří Paroubek včera oslavil se svými přáteli 56. narozeniny. Oslava se konala ve vyhlášené pražské restauraci Vojanův dvůr na Malé Straně. Více než dvě stovky hostů si mohly pochutnat na uzeném kolenu, guláši nebo rozličných steacích.


Šéf ČSSD Paroubek slavil narozeniny

Dobroty se zapíjely pivem, vínem i šampaňským. Jiří Paroubek se stále usmíval, po jeho boku nechyběla vždy elegantní a milá manželka Petra. Oslavenci popřál i slovenský sociálně demokratický předseda vlády Robert Fico. Mezi dary převažovalo víno, květiny a doutníky. Dostavili se i straničtí kolegové. Kromě nich dorazila i spousta známých osobností – hokejista a olympijský vítěz z Nagana Jiří Šlégr, psychiatr Jan Cimický, lidovecký ministr financí Miroslav Kalousek, bývalý ministr zahraničí Jiří Dienstbier. Objevili se i zpěvák Pavel Vítek a manažer Janis Sidovský. Později dorazil i Stanislav Gross. Skvělou atmosféru dotvářela československá hudba.


Autor: (pol)
Foto pro Aha! – Martin Přibyl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.