Vyskočil si najal ochranku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyskočil si najal ochranku!

Ivan Vyskočil se svými bodyguardy, kteří měli na oslavě jeho šedesátin zabránit exmanželce Anife ve vstupu.
Ivan Vyskočil se svými bodyguardy, kteří měli na oslavě jeho šedesátin zabránit exmanželce Anife ve vstupu. (Aha!: Hana KALVACHOVÁ)

PRAHA – Ivan Vyskočil (60) si na ochranu před exmanželkou Anife (32) najal bodyguardy! Vchod do hotelu HolidayInn na velkolepou oslavu hercových šedesátin hlídala dvojice pořízků, která měla Anife v případě, že by se pokoušela dostat dovnitř, okamžitě vyvést!

Strach z Anife

Ten den ráno totiž Anife na Ivana zaútočila po telefonu v přímém přenosu jeho rozhovoru v Křížovém výslechu Frekvence 1! Bude další bitva?

„Do Křížového výslechu je velice obtížné se dovolat, protože do něj telefonují stovky lidí. Anife měla velké štěstí, že se jí to povedlo,“ popisuje ranní zásah do Vyskočilova rozhlasového rozhovoru moderátor pořadu Luboš Xaver Veselý. „Protože ale neměla žádný dotaz a jen na Ivana soptila, po chvíli jsme ji z vysílání stáhli,“ dodává s tím, že Ivan Vyskočil zůstal nad věcí a na exmanželku nereagoval.

Na své středeční narozeninové párty však Ivan Vyskočil neponechal nic náhodě. Ke dveřím totiž nechal postavit dva bodyguardy! „Anife není pozvaná, a kdyby sem chtěla přijít ztropit pozdvižení, strážní u vchodu mají zakázáno ji pustit,“ potvrdil deníku Aha! Ivan Vyskočil.

Sama Anife se s novináři na žádné téma bavit nechce. „Zeptejte se Ivana, on je můj tiskový mluvčí,“ říká ironicky. „Kdybyste si k nám ale dali skrytou kameru, viděli byste, jak to u nás chodí,“ řekla jen krátce, než položila telefon.

Rozvod populárního herce s »vypráskanou« břišní tanečnicí proběhl teprve nedávno a neobešel se bez praní špinavého prádla na veřejnosti. Nyní vede Vyskočil se svou exmanželkou bitvu o majetek, protože na ni před časem přepsal polovinu svého nového domu. A jak to vypadá, schyluje se k bitvě nejen o majetek...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.